ריבת רימונים


ריבת רימונים 

מצרכים:

  • 10 רימונים בשלים ואדומים
  • 4 כוסות סוכר
  • חצי לימון

אופן ההכנה:

סוחטים במסחטה את הרימונים ומעבירים לסיר את המיץ.

מוסיפים לסיר את הסוכר ומערבבים, ומביאים לרתיחה על אש בינונית, 

ממשיכים לבשל כ- 50 דקות על אש נמוכה. ומערבבים כל מס' דקות.

סוחטים לתוך הסיר את חצי הלימון ומערבבים.

שמים טיפת ריבה על צלחת קרה ומטים את הצלחת, במידה והריבה יציבה מוצאים מהאש, אם הטיפה נוזלת יש להמשיך בבישול..

כשהריבה יציבה ובטמפרטורת החדר, מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.

בתאבון :)

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.