מתכון לריבת אתרוגים מושלמת


הוראות הכנת לריבת אתרוגים מושלמת:

ההכנה יכולה להימשך כ10 שעות, בשלבים כמובן.. אבל הטעם שווה את זה..

1. לנקות את הקליפה במים וסבון

2. לחתוך לפלחים, ולהכניס לסיר מלא מים.

3. להרתיח את המים עם פלחי האתרוג כמה דקות.

4. להמתין שעתיים - שלש שהמים יתקררו.

5. להוציא את הגרעינים מהפלחים ביסודיות שלא יישאר שום חלקיק גרעין

וכאן מתחילה העבודה:

6. להכניס את הפלחים שוב למים ולהרתיח ומיד לכבות, לסנן את המים.

7. ושוב להכניס את הפלחים למים, להרתיח ולכבות מספר פעמים, עד שתצא המרירות לגמרי..

8. לשפוך לסיר חדש מים וסוכר: על כל 1 ק”ג אתרוג - 1 ק”ג סוכר ועוד 3 כוסות מים. לאחר שהמים התחילו להתחמם, להכניס את הפלחים להביא לרתיחה, ואז להנמיך לאש קטנה למשך 3 שעות לפחות

9. אם המים עומדים להיגמר תוך כדי בישול, להוסיף עוד כוס מים.

וזהו... יש לכם ריבת אתרוגים הכי טעימה בעולם..

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.